Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018, ο Πρόεδρος του Ισραήλ Reuven Rivlin, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Ελλάδα, επισκέφθηκε το Αρχηγείο Στόλου στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας. Τον υποδέχθηκαν ο ΥΕΘΑ Π. Καμμένος, ο Α/ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ε. Αποστολάκης και ο Α/ΓΕΝ αντιναύαρχος Ν. Τσούνης.

Ο πρόεδρος του Ισραήλ ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Πολεμικού Ναυτικού και για θέματα συνεργασίας των ενόπλων δυνάμεων των δύο κρατών. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στην φρεγάτα Σαλαμίς F455, όπου απηύθυνε χαιρετισμό στο παραταγμένο πλήρωμα του πλοίου. Μεταξύ άλλων, εξήρε το ρόλο και την ποιότητα του ελληνικού Στόλου διαχρονικά και επισήμανε τη σημασία της ναυτικής ισχύος στην επίτευξη των εθνικών στόχων. Επίσης, επιβιβάστηκε στην πυραυλάκατο Δανιόλος Ρ68, με την οποία ταξίδεψε έως το λιμάνι του Πειραιά, όπου και αποβιβάστηκε.

Ο Πρόεδρος του Ισραήλ συνοδευόταν από την πρέσβη της χώρας του στην Ελλάδα Ιrit Βen Αbba, τον Αρχηγό Ναυτικού του Ισραήλ υποναύαρχο Eli Sharvit και υψηλόβαθμους αξιωματούχους. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για τον πρώτο Πρόεδρο ξένου κράτους που επισκέφθηκε  το Αρχηγείο Στόλου