Όπως ανακοινώθηκε, η Motocraft Α.Ε. ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση των εξωλέμβιων κινητήρων OXE Diesel στην Ελλάδα και την Κύπρο. Πρόκειται για εξωλέμβιους κινητήρες diesel υψηλής απόδοσης, επαγγελματικής χρήσης, common rail, μεγάλης αντοχής, με υψηλή ροπή και ισχύ αλλά με χαμηλή κατανάλωση & εκπομπές ρύπων. 

Οι κινητήρες OXE Diesel πληρούν την οδηγία «ενιαίου καυσίμου» του ΝΑΤΟ, κάνοντάς τους τη μόνη ασφαλή και αξιόπιστη λύση για το Ναυτικό, το Στρατό, τα σκάφη διάσωσης και τα σκάφη μεταφοράς προσωπικού, όπου η ασφάλεια, κατά τη μεταφορά φορτίων και προσωπικού, είναι σημαντικοί παράγοντες. Ο πετρελαιοκινητήρας OXE Diesel διατίθεται σε ιπποδυνάμεις 150hp και 200hp, ενώ αναμένονται και μοντέλα με μεγαλύτερη ιπποδύναμη στο άμεσο μέλλον. 

Οι κινητήρες OXE Diesel μπορούν να εγκατασταθούν σε εφαρμογές ενός, δύο, τριών και τεσσάρων κινητήρων, ανάλογα με τις ανάγκες και τον τύπο του σκάφους, ενώ κάθε εφαρμογή περιλαμβάνει και αντίστοιχο εξοπλισμό, όπως έγχρωμη οθόνη ενδείξεων, ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου και δυνατότητα σύνδεσης με δίκτυο NMEA.